Hur man kan locka en fransk man

August 25 by admin

Hur man kan locka en fransk man


Franska män tenderar att ha en viss universell lockelse att göra nästan alla falla huvud kvinna löst. Romantik är en del av den franska kulturen och när Män hälsa rapporterar att mer än hälften av amerikanska kvinnor tror att deras partner skulle hellre umgås med sina vänner än att ha en romantisk kväll, är det uppenbart att många damer letar efter något lite mer förtrollande. Följ några viktiga riktlinjer och även om du inte talar franska, kan du snart vara väl insatt i kärlekens språk.

Instruktioner

1 Gå med i grupper som fokuserar på den franska kulturen. Delta några evenemang på franska konsulatet i Chicago, eller täta visningar på den franska filmen Meetup i New Orleans. Flera städer i hela landet har franska konsulat och franska språket och kulturen meetup grupper. Många av dessa grupper leds av franska invandrare och det är inte ovanligt att en fransman att sluta med ett möte för att utöva sitt modersmål.

2 Ta stolthet i ditt utseende. Dating experter från Marie Claire förklara att hemligheten till franska kvinnor lockelse är att många andra kulturer redan karakterisera dem som sexig. Bär själv som någon som tror att hon är förförisk. Framhäva dina tillgångar. Investera i bra mascara om dina ögon är din bästa egenskap eller köpa en stor par jeans om din tush är din favorit kroppsdel.

3 Behandla honom som en man. Öka hans ego: komplimang hans skor, hans lukt eller hur han går. Skryta om honom framför dina vänner. Fokus på hans andra attribut förutom sin nationalitet, dock. Är från Frankrike kan vara lockande, men det finns mer varje människa än hans fosterland.

4 Var inte rädd för att vara sensuell. Journal of Sex studier funnit att fransmännen är inte bara mer sannolikt att vara trogen i långsiktiga relationer, men njuta av sex oftare än amerikaner. Den sexuella välbefinnande Undersökning säger också att minst 70 procent av den franska ha sex en gång i veckan, jämfört med drygt 50 procent av amerikaner. Lär dig att vara bekväm med din kropp och din sexualitet att imponera på din fransk kille. Bilder på kändisar med din kroppstyp eller utöva en dansform som firar din form. Magdans och burlesk dans är bra utgångspunkter för dem med kurvor.

5 Investera tid att bli världsliga. Läs om politik och kultur. Det behöver inte vara fransk politik och kultur, precis så länge som du har möjlighet att delta i ett samtal om något annat än (amerikansk) fotboll och dokusåpor. Fransmännen är kända för sina fina smaker och många européer är mycket kunniga om amerikansk politik. Läs tidningen eller utöva konst, och du kommer att stå ut.

6 Lär dig att slappna av. Fransmännen är kända för sin förmåga att luta sig tillbaka och njuta av livet. Prata inte om arbete eller din karriär eller finansiella mål på din första dag och inte betona över materiella saker framför sig. Fokusera mer på dina erfarenheter och ditt intellekt. Fransmännen inte definiera folk efter vad de gör för en levande, de är mer intresserade av hur människor faktiskt lever.

Related Posts