Sätt att dekorera med Land Wood Shutters

June 29 by admin

Sätt att dekorera med Land Wood Shutters


Det är ofta de kasserade, de oanvända bitar vi lagrar på vinden, som kan omvandlas till de mest intressanta inredningsobjekt. Det spelar ingen roll om landet trä fönsterluckor du har är vädret slagen eller i nära perfekt skick. De kan användas för att omvandla alla rum i ditt hem till en inbjudande plats som alla kan njuta av.

Den perfekta gömställe

Använd ditt land trä fönsterluckor för att dölja de objekt som du föredrar att hållas utom synhåll när underhållande. Mäta djupet och höjden på platt-TV som hänger på väggen. Skär två stycken av 2-tums bred trä samma längd, men en halv tum tjockare. Färga trä för att matcha dina jalusier. Använd piano gångjärn fästa luckorna till dina trä parentes. Skruva fast dem på vardera sidan av TV: n och lämna dem öppna när det är i bruk och stänga dem när det är inte för en praktisk och dekorativ alternativ till dyrare väggmonterad tv kapslingar.

tidningsställ

Ge ditt kontor, vardagsrum och även badrummet ett land känner med luckor. Istället för att använda två luckor tillsammans, kan du använda en enda, kortare för detta projekt. Häng en mot väggen bredvid skrivbordet, soffa eller toaletten för att använda som en tidningsställ. Du kan också använda en i köket för att hålla recept, att göra-listor och bilder. måla dem helt enkelt för att matcha inredningen i ditt rum och njuta av den nya touch du har lagt till ditt utrymme.

sänggavlar

Landsfönsterluckor kan användas för att framhäva ditt sovrum inredning. Fäst dem på väggen ovanför sängen i ett öppet läge med en spegel mellan dem för att ge djup och charm till ditt rum. Du kan också hänga dem att se "stängd" och mode ett fönster behandling över dem för en unik, fönster stil sänggavel. Finishen du använder på dina jalusier är en smaksak. De kommer inte att förlora sitt land vädjan om du sand och måla dem, men de kommer fortfarande ser vacker om du tillåter dem att hålla en riden utseende.

andra användningsområden

Vänd flera höga luckor i rumsavdelare genom att fästa ihop dem. De kommer väl till pass för barn som delar sovrum eller om du inte har en utsedd kontor. Du kan även använda en annan färg eller fläck på varje sida. Smala fönsterluckor kan kombineras med bred vägg gjutning för att skapa unika fönster gardinkappor. Måla väggen gjutning vitt och måla luckorna för att matcha ditt rum. Häng väggform ovanför fönstret och fäst slutaren så att den hänger horisontellt från den. Du kan ställa in dekorativa nick-knep på toppen av dessa unika gardinkappor.

Related Posts