Gör det själv Betong Krossning

September 18 by admin

Gör det själv Betong Krossning


Krossa betong är ofta nödvändigt när en struktur eller trottoar avlägsnas. Att bryta upp en betongplatta eller krossning stora bitar av betong inte är en komplicerad process, men det är arbetsintensivt. Plan för att ta pauser för att undvika att skada eller overexerting själv. När bryts ned, kan krossad betong tjäna en mängd framtida ändamål bland annat en stiftelse eller återfyllning för en stödmur.

Instruktioner

1 gräva ut jorden och gräs med en spade från runt omkretsen av betongplattan så att gavlarna är lättare att ta bort. Om du har hjälp, bör en person bända ett hörn av plattan med en pick hacka.

2 Placera en mejsel i mitten av plattan annonsen slå den med en slägga. Strike det flera gånger tills fina sprickor bildas.

3 Justera mejseln mellan en av sprickorna och slå den med slägga att vidga sprickan. Fortsätta att bredda några sprickor tills de är tillräckligt stora för slutet av en pneumatisk hammare.

4 Använd en tryckluftsborr att dela plattan i mindre bitar. Borra ner mellan stolarna på en liten vinkel för att bryta plattan i sektioner.

5 Bryt upp mindre delar som skiljer från plattan med hjälp av en slägga.

6 Växla mellan att bryta plattan i sektioner med Jackhammer och krossa sektioner i små bitar med slägga. Pulverisera bitarna tills de är önskad storlek.

7 Överför mindre bitar från platsen till en skottkärra med en spade. Om du har tillgång till en konkret pulverisator, skopa bitar och slå på maskinen för att krossa den i små bitar. Om du inte har tillgång till en maskin använder slägga för att pulverisera bitarna själv.

Related Posts