Hur man identifierar ätbara Berry träd i Pennsylvania

October 11 by admin

Hur man identifierar ätbara Berry träd i Pennsylvania


Det finns olika typer av bär hittats bland växtliv. När du letar efter bär bland träd och annan lövverk (som är känd som födosök), är det viktigt att veta vilken typ är ätliga och vilken typ kan göra dig sjuk eller till och med vara giftiga. Den största sortiment av bär finns på låga buskar som växer överallt fåglar tappar frö, men de vanligtvis blomstra i solen. Det finns några vilda bär som kräver matlagning men den vanligaste och rikliga kan avnjutas precis utanför busken. Pennsylvania har ett antal bärplockning föreningar, inklusive Mount Joy Berry Farm, Boyer Nurseries & Orchards och gul Hill Farm.

Instruktioner

Hur man identifierar ätbara Berry träd i Pennsylvania

1 Leta efter områden med långt reser fåglar, som bär tjänar till att mixtra frön från sin moderplantan att fördelas så långt bort som möjligt. Också söka platser där vita blommor finns. I dessa områden kommer bina att hitta blommor och fåglar lockas till ljusa bär när de är mogna. Använd en plast eller halm korg att samla vad du hittar.

2 Sök i närheten av naturliga ängar, längs floder och dammar. Experter rekommenderar också "störd mark" eller platser där träd och undervegetation har tagits bort, erbjuder många årtionden av soliga grund för snabb tillväxt av bärbuskar och små frukt träd för att lösa, innan skogsträd växer alltför lång och blockera dem med skugga.

3 Var noga med att identifiera alla bär innan du plocka eller äta dem. Använd en pålitlig, aktuellt fält guide eller, om möjligt, har en expert bärplockare följa med dig på dina första resor.

4 Undvik områden som har nyligen besprutas med ogräsmedel. Dead vegetation tenderar att vara ett tecken på sådana områden. Det är bäst att återkomma efter ett år.

5 Missta inte pokeweed bär för blåbär. Medan de har liknande utseende, kan pokeweed bär vara giftiga och är oaptitlig.

6 Leta efter vilda körsbär som är små (ungefär en kvarts tum) runda, röda eller blå-svart färg utspridda på låga träd. Generellt, om en klarröd, saftig bär växer rikligt på en vild buske eller träd smakar bra (även om en smula surt), är det säkert att äta.

7 Hitta fläderbär i fuktiga skogar, vid utkanten av fält och längs stigar och skogsvägar. De är vanligtvis bland vita blommor runt sex inches eller i diameter. De kan vara giftiga för vissa när konsumeras råa och är starka och bitter smak, men de laga bra till juice för gelé, smak för äppelvin eller sirap.

Related Posts