Hur man tar bort en inbyggd ugn

May 22 by admin

Hur man tar bort en inbyggd ugn


Om du är redo för ett kök uppgradering, kanske du har beslutat att göra en del av det inledande arbetet med att spara pengar. Du tar bort luckor och flytta apparater så golv kan installeras. Du kan också vara ansvarig för att ta bort inbyggd ugn från väggen. Det är inte så svårt som det verkar. En liten know-how och en bit av muskeln kommer att hjälpa jobbet gå smidigt.

Instruktioner

1 Bänd någon trä gjutning av runt ugnen med hjälp av baksidan av en hammare eller en liten kofot. Slip hammaren slutet eller kanten av kofot försiktigt under träet där den möter väggen. Bänd i korta, enkla rörelser för minimal skada på träet. Använda baksidan på hammaren för att avlägsna eventuella kvarvarande naglar. Sätt huvudet på spiken i skåran på baksidan av hammaren och dra försiktigt men bestämt. Skär av strömmen till ugnen genom att bläddra rätt brytare i säkringsdosan. Om du är osäker på vilken växlar till avstängning, kontakta en professionell eller någon som känner till säkringslådor. För frågor om elsäkerhet finns en broschyr som tillhandahålls av den amerikanska regeringen för inrikes säkerhet. En länk till sin nedladdning finns i vår avsnittet Resurser.

2 Ställ in en sågbock eller 5 gallon hinkar ett par fötter framför ugnen. Du behöver dessa för att vila på ugnen när du har dragit det från väggen. Kontrollera om skruvar eller bultar som kan hålla ugnen i och ta bort dessa först. Bänd ugnen försiktigt så att inte skada ytan eller väggarna. Använd en vaggande rörelse för att shimmy ugnen fram och tillbaka medan du drar i en rörelse framåt.

3 Sätt ugnen på sågbock eller hinkar genom att balansera det försiktigt på vilket alternativ du väljer. Koppla ur ugnen. Detta kommer sannolikt att vara en 220 utlopp, och du kanske vill ta bort utlopp samt. Om du väljer att ta bort utlopp, täcker ändarna av eventuella återstående ledningar med eltejp för att förhindra en brand. Ta bort utloppsskyddet genom att helt enkelt skruva den och ta ut lådan genom att ta bort skruven som håller trådarna på plats. Du kan mata in ledningarna tillbaka genom väggen till området där de var första körningen.

4 Sopa ut damm och skräp som kan ha etablerat sig inne i väggar där ugnen var belägen. Vid byte ugnen, låt ledningar intakt och kontrollera måtten på den nya ugn som kommer att fylla hålet.

5 Placera den gamla ugnen ur vägen för barn, som ryggen och sidorna kan innehålla vassa metallbitar som behövs för installation, men det kan vara skadligt om gnids mot.

Related Posts