Hur man målar en gammal piano

January 28 by admin

Hur man målar en gammal piano


Gamla pianon kan ges ett nytt utseende med en snabb skikt av färg. Om du vill ta mer tid, kan du skapa ett intrikat konstverk som är så behaglig för ögat som piano melodier är tilltalande för örat. Din design kan påverkas av något som intresserar dig, från historiska händelser till futuristiska fantasier.

Instruktioner

1 Stäng Locket, som är klafflock för nycklarna. Detta kommer att förhindra att damm och gamla lack få mellan tangenterna. Sätt ner locket på en flygel, av liknande skäl. Täck pedalerna och hjulen med tidningen och maskeringstejp. Gör samma sak för alla prydnads delar av piano som du vill behålla som de är. Fyll några större hål eller bucklor med trä filler och låt den torka.

2 Slipa pianot lätt att ge en nyckel för färgen. Sand toppen, sidor, övre panelen och undersidan av ett piano. Sand locket, sidorna och ben av en flygel.

3 Ta bort alla damm och lack flingor med en dammsugare. Måla slipat trä med trä primer. Detta kommer att ge en god yta för ytterligare målning. Applicera två lager om uppmanas att göra det av instruktionerna på burken. Låt primern torka mellan rockar.

4 Applicera en täck vitt att efterlikna den berömda piano John Lennon gav Yoko Ono. Använda andra färger som blått, grönt och rött för att uppnå en annan, en-färgeffekt. Blank färg kommer att ge en hållbar, glänsande yta. Matt färg kommer att ge en mindre hård yta och finare lyster. Vinyl silke ger en halvblank yta.

5 Låt dig inspireras av pianon som den spelas av pianisten Alexandra Silocea och låt din fantasi husera, om du är modig nog. Denna design är en kombination av konstnärliga inslag som inspirerats av Diaghilev. Rita din design i blyerts först. Gnugga ut alla bitar som går fel och börja om igen. När du har en design som du är nöjd med, börja tillämpa färg med en fin pensel. Inte stressa arbetet - ta din tid. Om du gör ett misstag, låt det torka och måla över den med grundfärg. Föreställ misstaget aldrig hänt och ta hand för att få information rätt den här gången. För att skydda känslig konstnärligt arbete som har tagit lång tid, täcker hela området i lack.

Related Posts