Hur man gör en bra kanin Trap

May 5 by admin

Hur man gör en bra kanin Trap


När i en överlevnadssituation, när du har tak över huvudet, vatten och eld, är mat nästa prioritet. I många delar av Nordamerika, är kanin en lättillgänglig näringskälla. Kaniner rör sig normalt längs "körningar" eller spår som de gör genom gräs och annan pensel. En typ av fälla, känd som en rycka upp snara, är ett bra val för att fånga kaniner, enligt den amerikanska armén Survival Manual. Rycka upp kombinerar en trådslinga snara med en planta eller gren som en fjädermekanism som snäpper slingan stängde snabbt på en kanin som försöker att passera genom fällan.

Instruktioner

1 Skär en 1-tums diameter gren från ett träd. Trimma gren till en fot lång. Vässa en ände av grenen. Skär rakt, halvvägs in i gren om en tum från den andra änden. Skuren i sidan av grenen 2 inches under och mot torget snittet för att bilda en skåra i sidan av grenen.

2 Skär en annan gren med en halv tums diameter från ett träd. Trimma grenen till omkring 3 inches lång. Skär rakt, halvvägs in i gren om en tum från ena änden. Skuren i sidan av grenen 1 tum under och mot det vinkelrätt snitt för att bilda en skåra i sidan av denna gren.

3 Skär en längd av sladd till cirka 2 fot lång. Knyta en liten ögla i änden av sladden. Sätt in den andra änden av sladden genom den lilla öglan för att bilda en stor slinga.

4 Knyt änden av den stora slingkabeln till den korta hack grenen. Knyt återstående längden på sladden till den korta hack grenen.

5 Hitta en kanin gå igenom gräs eller borste nära ett träd ungt träd eller träd med en flexibel gren. Kör en fot lång gren i marken på sidan av körningen, mittemot planta eller ett träd, med skåran i branschen inför loppet.

6 Knyt den raka längden av sladd fäst till den lilla grenen till planta eller flexibla grenen på trädet. Dra planta eller filialen ned.

7 Haka skåran i slutet av den lilla grenen i skåran i stor gren i marken. Långsamt släppa greppet så skårade grenarna hålla spänningen på ungt träd eller flexibla grenen.

8 Placera sladden slingan i banan för den kanin körningen med öglan öppnas. Använda en pinne för att hålla en sida av slingan upp så kaninen passerar genom öglan. När kaninen in i fällan, kommer det att dra slingan sladden, släppa den spårade grenarna. Den planta eller flexibla grenen fjädrar uppåt, fånga kaninen.

Related Posts