Bell Ringers eller värma upp aktiviteter för klassrummet

September 3 by admin

Bell Ringers eller värma upp aktiviteter för klassrummet


Mellan studenter hasar in och få deras material anordnas, till läraren att ta närvaro och lunch räknas, kan början av lektionen vara en kaotisk tid. Lärare använder ofta klock ringsignal eller uppvärmning aktiviteter för att få eleverna fast i sina skrivbord och redo för att lära sig. Aktiviteter Klockar pågå normalt inte mer än 10 minuter och kan lindas upp med en kort diskussion i klassen.

Språk Arts varma ups

Ställ ut redigering punkterna för studenter att arbeta på som fokuserar på två eller tre specifika grammatiska ämnen. Efter ca 10 minuter, visar punkterna på en overheadprojektor och ställa ett par studenter att arbeta ut de misstag för alla. Posta ett ord av veckan scramble. Studenter göra så många ord som möjligt, och även försöka att avkoda ord dagen. Skriv ett ämne mening, eller fråga för studenter att ta itu med i sina dagböcker. Uppmuntra dem att frigöra skriv i tio minuter. Lärare kan också lägga vissa ord på tavlan och eleverna måste passa in dem i ett stycke. Bjud ett par berätta vad de kom fram till.

Math Varma Ups

Skapa ett ord problem eller hjärngymnastik på bordet för barnen att träna. Gå över svaret och diskutera olika strategier för problemlösning dessa typer av frågor. Spiral översyn journal aktiviteter. Studenter svara på en matematisk fråga i deras tidskrifter som hänför sig till föregående dags lektion, eller ett ämne klassen har täckt tidigare. Läraren kan ta upp dem i slutet av veckan för att kontrollera för studenten förståelse. Ställ ut matematiska manipulatives för tabell grupparbeten. Eleverna kan arbeta med matematiska kuber, geometriska former eller åtgärder och vikter. kan kopplas dagligen dessa bärbara centra.

Vetenskap Varma Ups

På SMART Board eller whiteboard, lägga några vetenskap ordförråd ord. Förvränga bokstäver. Eleverna kommer att komma in, arbetet med dekryptering och för ökade poäng, har dem skriva en kort definition av ordet. Ställa frågor från föregående dags lektion för eleverna att svara när de kommer in i klassen. Svaren kan spelas in i sina dagböcker. När svar tiden är slut, diskutera svaren studenterna kom upp med.

Slutet av klass Wrap Ups

Lärare använder ofta de sista minuterna av klassen för att rikta studenter och tillåta en chans för dem att packa upp sina material. Lärare kan ställa en fråga vid dörren och eleverna måste svara för att komma ut. Dela ut papperslappar och elever måste skriva en ny sak som de lärt sig att day.These fungerar som exit-biljetter för att komma ut ur klassrummet. Om det finns en viss omständighet eller Memo läraren arbetar på att få barnen att lära sig, har dem recitera det tre gånger som de samlar böcker och bärbara datorer innan de lämnar.

Related Posts