Verktyg för Tire Siping

February 23 by admin

Verktyg för Tire Siping


Däck siping innebär att små snitt för att skapa skarpare kanter på däcket för att öka dragkraft. Traction är viktigt för bromsning, särskilt i snö eller regn. Siping kan också göra dina däck smidigare på ojämna ytor. De flesta däck butiker har speciellt konstruerade maskiner som roterar medan stans små, osynliga nedskärningar på slitbanan.

SP Tire Siping Machine

Denna typ av maskin är speciellt utformad för personbilar och lätta lastbilsdäck. Med utbildning, det tar tre till fyra minuter till Sipe ett däck med SP Siper. Siping inte har några negativa effekter på grund av att däcket behåller alla dess slitbanan.

Ideala Uppvärmd Knife

Du kan använda en brukskniv till Sipe däck hemma med lite extra ansträngning. Ideal uppvärmd kniv med 250 värmeelement har en pistol, blad och ett skärhuvud som finns i olika bredder. Kniven kan även användas för däckspår om du vänder bladen. När Siping, du göra nedskärningar på däcken genom att placera huvudet spets lägenhet i slitbanan klacken samtidigt som du trycker kniven över däcket. Chefen för kniv värmer och skär genom däcket.

Allstar Performance ALL10266

Allstar Performance ALL10266 ytterligare en handhållet verktyg som kan Sipe ett däck med bibehållen exakt kontroll. Den har en låsspak och bladklämskruven för att stadigt hålla bladen i huvudenheten. Huvudet kan justeras i enlighet med det önskade skärdjupet. Med inbyggd bladskena håller remsorna, kan All Star Performance ALL10266 värma upp inom 15 minuter.

Related Posts