Hur man kan öka USB uteffekt

June 19 by admin

Hur man kan öka USB uteffekt


När det gäller USB-enheter, effektbehovet för dem varierar lite. Även utformad för att producera 5 volt, många USB rubriker på moderkortet ger ofta bara 4,75 volt - särskilt USB-portarna på framsidan av många datorer. Detta kan bero på många orsaker, men dålig fall ledningar är oftast den skyldige. USB-minnen eller möss fungerar vanligtvis OK med lite mindre ström, men större enheter som fullstora externa hårddiskar och optiska enheter kanske inte fungerar alls. Om du har powered frontpanelens USB-portar, lägga till en hubb kan hjälpa.

Instruktioner

1 Koppla bort alla USB-kringutrustning. Detta inkluderar alla dina minnen, externa hårddiskar, webbkameror, etc. inte koppla bort en USB-tangentbord eller mus utan att först stänga av datorn. Om du har anslutit en USB-tangentbord eller mus till frontpanelens portar, stänga av datorn och överföra tangentbordet och musen till USB-portarna på baksidan av datorn.

2 Anslut nätadaptern till hubb. Anslut den elektriska kontakten för adaptern i en ledig eluttag. Anslut den smala änden av USB-kabeln till hubben. Anslut större, platta änden av kabeln till en av frontpanelens USB-portarna på din dator. Vänta några sekunder för Windows att upptäcka navet och konfigurera den för användning på datorn.

3 Anslut USB-kringutrustning till de tomma portar på navet en i taget. Vänta på att Windows för att upptäcka och konfigurera varje enhet innan du ansluter en annan. Utspänningen från navet bör förbli stabil på 5 volt och tillräckligt driva dina USB-enheter.

Related Posts