Hur man gör en korg med en trälock

June 25 by admin

Hur man gör en korg med en trälock


Att göra en korg med en trälock är ett bra sätt att skapa handgjorda behållare.

Instruktioner

1 Rensa bort en arbetsyta som är torr och fri från eventuella hinder. Sätt på dig skyddsglasögon som din kommer att arbeta med en borrmaskin på ett antal steg. Sätt på dina arbetshandskar för att undvika splitter från trä. Placera en 5-tums-BY5-tums-by-1-tums trä kvadrat på arbetsytan. Detta torg kommer att bli en sida av korgen.

2 Placera en annan trä kvadrat på sidan av den andra torg och skruva in en träskruv med borrmaskin. Skruven bör vara en tum från den vänstra sidan av torget och gå in i den lilla sidan av den andra kvadrat. Skruva in en annan skruv en tum från den högra sidan av torget. Upprepa denna process med de andra två rutor tills du har en låda.

3 Placera en trä kvadrat på toppen av lådan och skruv i en skruv i varje hörn. Skruven går genom den fyrkantiga att fästa sig till kanten av lådan. Vänd lådan över så att den fyrkantiga trä du bara bifogas är nu en botten av lådan. Skruva in en metallspärr på sidan mot dig, en tum från den högra sidan. Skruva in en annan metall gångjärn en tum från den vänstra sidan.

4 Vänd gångjärnen upp så att de låg i jämnhöjd med den övre kanten av korgen. Placera den sista trä kvadrat ovanpå gångjärns flänsen och vrid sedan upp så att botten av locket har gångjärns fläns på den. Skruva fast gångjärnsflänsar på botten av locket med en borrmaskin. Använd en trä-fil för att jämna ner några ojämna kanter.

Related Posts