Anvisningar för fjäril Loom underlägg

January 26 by admin

Anvisningar för fjäril Loom underlägg


En fjäril vävstol kan hjälpa dig att göra en attraktiv och dalbana av valfri färg och typ av garn du väljer på bara några minuter. Använd en enda färg på garn eller använd en andra kontrasterande färg för knut av dalbana. Använd barnet eller den lilla fjäril vävstol beroende på vilken storlek och dalbana du föredrar.

Linda Coaster

Håll vävstolen med gångjärnen mot dig. Skjut stängningsbulten stängas ordentligt. Fäst en ände av garnet till vävstolen med tejp. Börja omslag upp och ner genom alla hålen på vävstolen. Vrid vävstolen moturs för att ta dig till nästa rad för att linda. Fortsätt linda garn med hjälp av måttlig spänning tills du når startpunkten. Wrap garn igen hela vägen runt vävstolen. Fortsätta att linda garnet tills dalbana når den önskade tjockleken.

Knytning Av Coaster

Knut av alla tjocklekar av garn du har lindade runt vävstolen. Använd antingen stegen stygn eller X stygn. Var noga med att knut tätt. När du är klar med din sista knut, klipp garnet av härvan.

Avsluta Coaster

Ta bort tejpen från slutet av vävstolen och garn, och klipp bort överflödigt garn. Släpp bulten av vävstolen och vika sidorna tillsammans för att ta bort tåget från vävstolen. Vänd dalbana över så knutar off är på botten och använda på ditt bord.

Related Posts