För födelsedags Tal

October 15 by admin

För födelsedags Tal


När du vet att du kommer att ge en födelsedag tal, se till att du hålla uppmärksamheten hos alla parti gäster genom att reflektera över ditt liv och dess huvudpunkter eller händelser vid utveckling av material och dra ihop. Glöm inte att förbereda och öva kommentarer före den stora dagen för att se till att det finns tillräckligt med tid i partiet schema för att dela dem. Leverera tal före eller under din första eller andra drink i natten så att du korrekt minnas och förmedla alla viktiga tankar och känslor.

Familjeband

Ta tid på din födelsedag tal att hylla en nära släkting eller bästa vän som du har delat minnesvärda stunder eller erfarenheter. Craft ett av dessa erfarenheter i en kort, färgrik historia och uttrycka rolig tid ni två haft. Ge oss information om detta speciella ögonblick med hela partigruppen visar valda någon hur mycket du bryr dig om henne och uppskattar hennes lojalitet, vänskap och kärlek.

känslo Tack

Hedra din familj och vänner i närvaro på festen genom att dela ett kort tal som speglar din uppskattning för dem i ditt liv. Humoristiska känslor, dikter, gratulationskort och bibelverser alla erbjuder olika typer av att uttrycka, fraser och språk för att förmedla dina känslor och beröm. Om du har en favorit bok eller sång, tillåta att text eller dessa texter också påverka ditt tal.

Framtida planer

Skapa en minnesvärd tal genom att belysa speciella planer som du har för nära och avlägsen framtid. Gör kära känner sig delaktiga i din framtid så mycket som ditt förflutna genom att ange du hoppas att se dem på flera parter. Med fokus på karriär, utbildning, bostad eller personliga tillväxtmål är alla tillämpliga tematiska alternativ vid fastställandet lämpligt material för en framtida planer tal. Glöm inte att klargöra hur vissa av de närvarande bidrog till att forma vem du har blivit och vem du hoppas att växa in i de kommande åren.

humoristisk Endeavor

Håll part gäster deltar dina soaréer många år framöver genom att ge en födelsedag tal som levererar skämt efter skämt. Om du är en naturligt rolig person, kan du lita på din egen intelligens och förmåga att observera vardagliga situationer, villkor och omständigheter för att komma upp med material. Om är vara rolig inte din inneboende tendens, chef för en lokal bokhandel och låna några bra skämt från en bok. Humoristiska gratulationskort erbjuder också ett brett utbud av roliga kommentarer. Vissa humor författare, som David Sedaris har gjort en karriär av att skriva personliga essäer berättande. När du är intresserad av att utforma en kort anekdot baserad på verkliga livet, läsa denna typ av arbete bevisar användbart.

Related Posts