Hur att reparera interna trådlösa nätverksdrivrutiner i Windows XP

February 28 by admin

Hur att reparera interna trådlösa nätverksdrivrutiner i Windows XP


Microsoft Windows XP ger en robust stöd och funktioner för anslutning till trådlösa nätverk. Men trådlös programfiler och registerinställningar ibland skadas eller raderas av en plötslig strömavbrott, av skadlig kod, en annan programvara installeras eller ens en programuppdatering. Lyckligtvis kan de trådlösa nätverksdrivrutiner vanligtvis återställas eller repareras.

Instruktioner

1 Starta om datorn och börja trycka på "F8" tangenten innan Windows-logotypen visas. Välj "Senast fungerande konfiguration" i menyn som visas genom att gå till val med piltangenterna och tryck sedan på "Enter". Starta om datorn. Om de trådlösa nätverksdrivrutiner inte återställs, gå vidare till nästa steg.

2 Klicka på "Start", klicka sedan på "Kör" skriver "rstrui.exe" och tryck på "Enter". Välj "Nästa" knappen i "System Restore" fönstret som visas.

3 Klicka på återställningspunkt i kalendern presenteras som är daterad före när det trådlösa nätverket slutade fungera. Klicka på knappen "Nästa", och klicka sedan på "OK" -knappen. Klicka på "Nästa" för att bekräfta att du vill fortsätta med Systemåterställning. Återställningsprocessen påbörjas och systemet startas om.

4 Stäng "System Restore Complete" fönstret som visas efter uppstart. Om de trådlösa nätverksdrivrutiner och nätverksfunktionalitet inte återställs, gå vidare till nästa steg.

5 Klicka på "Start", högerklicka på "Den här datorn" och klicka sedan på "Hantera" i menyn som visas. Klicka på "Enhetshanteraren" i fönstret som visas, och klicka sedan på "Nätverkskort" header ligger i listan över enheter på höger sida i fönstret för att expandera valet. Högerklicka på den trådlösa adapteranordningen som visas och klicka på "Avinstallera" i menyn som visas. Starta om datorn och låt Windows XP installera om drivrutinerna. Testa det trådlösa nätverket för att bekräfta att de trådlösa drivrutiner och nätverksfunktionalitet återställs.

Related Posts